Laptopuri refurbished 12

Filtreaza Rezultatele
afiseaza rezultatele
Generatie Procesor
Capacitate Ram
Tip memorie
Harddisk
Port HDMI
Tip Procesor
Dimensiune ecran
Producator
Model
Model Procesor (6)
Limitare pret

Filtre

Generatie Procesor
Capacitate Ram
Tip memorie
Harddisk
Port HDMI
Tip Procesor
Dimensiune ecran
Producator
Model
Model Procesor (6)
Limitare pret

lei  –  lei

  • 1588lei
  • 3010lei

Esti un om de afceri care calatoreste mult? Trebuie sa pleci din tara , dar vrei sa pastrezi legatura cu colegii din tara? Nu ai suficient spatiu pe birou, nu mai vrei sa ai multe cabluri la birou, esti la facultate si trebuie sa lucrezi la un proiect cu colegii insa tu nu ai laptop doar pc, Noi Expertcompany.ro iti dam solutia. 

Avem toate categoriile de laptop-uri pentru nevoile fiecaruia,  de la cele mai  „batrane  generatii pana la cele mai noi generatii” i3, i5, i7 laptop-urile de 12-14 inch sunt ideale pentru a le lua la drum lung fiind micute  incap fara nici o problema in orice geanta. Cele de 15-17 inch sunt usor mai mari insa cu un desing deosebit avand tastatura numerica vine in ajutorul contabililor sau a celor care fac mereu calcule. Sunt cele mai cautate de pe piata pentru ca poti lucra de oriunde te-ai afla , de unde ai chef, pentru ca au baterie, asa ca timp de 1-2 ore il poti folosi fara probleme.

Cele mai populare laptop-uri de pe ExpertCompany.ro sunt DELL Latitude, HP , Lenovo 
Laptop-urile refurbished sunt verificate si testate pentru a ne asigura ca functioneaza 100% , de asemenea sunt cosmetizate, insemnand ca, estetic, noua ta jucarie va arata impecabil.