Cum cumpar?

Alege produsele
Folosind meniul din stanga, navighezi prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale, apasa pe butonul "Adauga in cos" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi
Da click pe iconita ce reprezinta Cosul de cumpraturi din partea de sus a oricarei pagini din site si se va deschide o casuta in care ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi cantitatea produselor sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Dupa verificarea comenzii, apasa linkul "Comanda rapida" (poti comanda fara sa te loghezi sau sa creezi un cont) sau "Comanda normala" (este necesara logarea in cont sau crearea unuia nou).

Date personale
Completeaza datele personale in formularul din pagina. Nu uita sa adaugi si un numar de telefon si o adresa de email deoarece vei fi contactat pentru confirmarea comenzii si emiterea facturii proforme. Daca doresti sa achizitionezi pentru firma trebuie sa completezi formularul "Persoana juridica".

Modalitatea de plata
Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul Expert Company Group. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Ramburs
La livrare, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

ATENTIE! La plata produselor in sistem ramburs, coletaria percepe o taxa suplimentara de returnare a rambursului, si difera in functie de valoarea produselor. Graficul tarifelor percepute de coletarie se poate vedea pe pagina de servicii transport.
Daca livrarea se va face prin curierul contractat de noi - GLS Romania, pe factura va aparea si o taxa de returnare a rambursului.

Daca se solicita livrarea cu un alt curier decat GLS, nu raspundem de valoarea taxele de transport si Ramburs.

Plata cu card online
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Expert Company Group foloseste sistemul mobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta. Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei la cursul de schimb al bancii unde este emis cardul. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele mobilPay, Expert Company Group nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la card.

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Expert Company Group, in urma confirmarii telefonice a comenzii, cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se va face dupa confirmarea platii.

Achizitii corporate
Derularea contractelor de achizitii corporate sunt gestionate prin Expert Company Group.

Divizia Corporate a grupului Expert Company Group are un departament propriu de vanzari format din manageri de cont, precum si un departament de suport tehnic format din specialisti certificati in mai multe domenii (proiectare si instalare retele de date si voce, administrare servere, instalare si configurare solutii printing, etc).

Contact:
Expert Company Group
tel: 0365-807850
fax: 0365-807860

linkuri catre produsele noatre de calitate:

Calculatoare second hand si refurbished
Monitoare second hand si refurbished
Laptopuri second hand si refurbished
Statii grafice si Workstation
Servere second hand si refurbished
Imprimante si Multifunctionale second hand si refurbished

Unde livram

Livram in toate localitatile din tara, in toate cele 94 municipii: Adjud , Aiud , Alba Iulia , Alexandria , Arad , Bacău , Baia Mare , Băilești , Bârlad , Beiuș , Bistrița , Blaj , Botoșani , Brad , Brăila , Brașov , București , Buzău ,Calafat , Călărași , Câmpia Turzii , Câmpina , Câmpulung , Câmpulung Moldovenesc , Caracal , Caransebeș , Carei , Cluj Napoca , Codlea , Constanța , Craiova ,Curtea de Argeș , Dej , Deva , Dorohoi , Drăgășani , Drobeta-Turnu Severin , Făgăraș , Fălticeni , Fetești , Focșani , Galați , Gheorgheni , Gherla , Giurgiu ,Hunedoara , Huși , Iași , Lugoj , Lupeni , Mangalia , Marghita , Medgidia , Mediaș , Miercurea Ciuc , Moinești , Moreni , Motru , Odorheiu Secuiesc , Oltenița ,Onești , Oradea , Orăștie , Orșova , Pașcani , Petroșani , Piatra Neamț , Pitești , Ploiești , Rădăuți , Râmnicu Sărat , Râmnicu Vâlcea , Reghin , Reșița , Roman ,Roșiorii de Vede , Săcele , Salonta , Satu Mare , Sebeș , Sfântu Gheorghe , Sibiu , Sighetu Marmației , Sighișoara , Slatina , Slobozia , Suceava , Târgoviște ,Târgu Jiu , Târgu Mureș , Târgu Secuiesc , Târnăveni , Tecuci , Timișoara , Toplița , Tulcea , Turda , Turnu Măgurele , Urziceni , Vaslui , Vatra Dornei , Vulcan ,Zalău. Totodata livram in toate orasele, comunele si satele din Romania. Daca sunteti in varf de munte si doriti sa sumparati online faceti comanda si veti primi produsul a doua zi acasa.