Cum platesc?

Modalitati de plata

1. Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul Expert Company Group. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

2. Ramburs
La livrare, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Daca livrarea se va face prin curierul Contractat de noi GLS Romania, pe factura va aparea si o taxa de returnare a rambursului. Daca se solicita livrarea cu un alt curier decat GLS, nu raspundem de valoarea taxele de transport si Ramburs.

3. Plata cu card online
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Expert Company Group foloseste sistemul mobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii care a emis cardul. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele mobilPay, Expert Company Group nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul folosit.

4. Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Expert Company Group care este valabila 24 de ore de la data emiterii, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se va face dupa confirmarea platii.