Reinnoire infrastructura IT

O infrastructura IT eficienta joaca un rol important in cresterea companiilor mici si mijlocii. Cheia succesului consta in planuirea cu atentie a investitiei in echipamentele IT. Companiile de astazi au nevoie de cele mai bune echipamente pentru a fi competitive, pentru a opera eficient si pentru a oferi produse si servicii de calitate!

Companiile trebuie sa fie inovatoare, la fiecare nivel al organizatiei, pentru a face fata stresului macroeconomic, competitiei acerbe si schimbarilor de comportament ale consumatorilor. Asta inseamna ca afacerile trebuie sa se extinda, sa isi reinnoiasca infrastructura IT pentru a tine pasul cu trendurile tehnologice in continua schimbare, fara ca insa sa cheltuiasca o avere.

Nu ai un buget suficient pentru a achizitiona calculatoare, laptopuri, monitoare sau imprimante noi?

Expert Company Group iti ofera sansa de a achizitiona echipamente IT refurbished pentru compania ta, la un pret avantajos.

Echipamentele IT refurbished sunt folosite, insa au fost complet reproiectate pentru utilizatori noi. Procesul de reinnoire este unul minutios, de evaluare a echipamentelor vechi si de restaurare a fiecarei componente, astfel incat acestea sa fie extrem de functionale. Astfel, nu exista nicio diferenta tehnologica sau de performanta intre echipamente noi si cele refurbished. Mai mult, calculatoarele, laptopurile, imprimantele, monitoarele refurbished au un pret mai bun, cu pana la 40% mai mic decat cele noi, si beneficiaza de garantie de pana la 2 ani!

Cum functioneaza:
* Ne trimiti un email la adresa vanzari@expertcompany.ro cu datele tale (numele companiei, persoana de contact, numar de telefon, adresa de email) si informatii despre numarul si starea echipamentelor IT pe care vrei sa le inlocuiesti, plus necesarul de care ai nevoie.
* Specialistii nostri vor evalua informatiile primite si vor determina valoarea totala a echipamenteler care necesita inlocuire.
* Iti facem apoi o oferta personalizata, strict axata pe nevoile tale. Poti beneficia de discounturi de pana la 50% la achizitionarea noului parc IT.

Cum se calculeaza reducerea:
Reducerea pe care ti-o oferim difera de la un produs la altul, valoarea acesteia fiind influentata de urmatorii factori:
* Configuratia echipamentelor
* Daca acestea sunt functionale
* Daca acestea sunt defecte

De ce sa alegi REFURBISHED?
* Beneficiezi de un super pret – economisesti bani daca achizitionezi un calculator sau un laptop refurbished. Calculatoarele si laptopurile refurbished au preinstalate, GRATUIT, sisteme de operare Microsoft Refurbished (Windows 7 si Windows 8), necesare pentru buna functionare a firmei tale.
* De 3 ori testate – calculatoarele si laptopurile refurbished functioneaza impecabil, acestea fiind testate individual de furnizori si de specialistii Expert Company Group. Calculatoarele si laptourile refurbished arata impecabil, fiind calitativ superioare fata de cele second hand. Hard disk-ul are 100% viata functionand in parametrii maximi, iar memoria este testata.
* Garantie dubla – calculatoarele si laptopurile refurbished beneficiaza de 2 ani garantie, spre deosebire de cele second hand.
* Livrare in 24 de ore – calculatoarele si laptopurile refurbished se livreaza ambalate in cutii, cu sistem de operare preinstalat, media kit instalare sistem de operare, media cu drivere, antivirus bonus si toate cablurile aferente.
* Garantie Extra Retur - daca in 30 zile nu esti multumit de echipamentul achizitionat, ti-l inlocuim!

Pentru mai multe detalii despre oferta, ne poti contacta la numerele de telefon 0365-807.850 0365 - 807850, 0365 - 430528, 0365 - 430529 sau ne poti scrie la adresa de email vanzari@expertcompany.ro.